CL 64 Crateloader

Verpakken van AGF

De CL 64 krattenlader is speciaal ontwikkeld voor het horizontaal verpakken in kratten en dozen van een grote variëteit aan flexibele zakken in verschillende verpakkingspatronen.

Functionele omschrijving:
De CL 64 belaadt volautomatisch zakken in kratten of dozen. De zakken worden aangevoerd via een toevoerband. Op de toevoerband worden de zakken eventueel gedraaid (optie). De zakken worden dan verzameld, totdat een complete rij is gevormd. Overlap is daarbij ook mogelijk wat resulteert in een optimale productverdeling in de krat. De hele rij wordt dan getransporteerd naar de cassette. Nadat een laag is geformuleerd in de cassette, beweegt deze met gesloten segmenten naar beneden tot in de krat. In de krat worden de segmenten zijwaarts weggetrokken, waardoor een opening ontstaat en de zakformatie wordt afgelegd. Een detectie systeem garandeert dat geen productbeschadiging optreedt bij het plaatsen van de zakjes in de krat. Meerdere lagen kunnen zo in de krat beladen worden. De krat trilt tijdens het beladen (optie) zodat een optimale vulgraad wordt bereikt.

Features:

Productvriendelijke wijze van inpakken, er is géén valhoogte van het product. Het product wordt laag per laag neergelegd op de vorige laagGeen product valhoogte

Goede toegankelijkheid voor service doeleinden

RVS en aluminium componenten

Uit te bereiden met vele opties voor custom made delivery.

Productdata CL 64 Crateloader
Algemene afmetingenLengte: 1700 mm; Breedte: 2540mm; Hoogte: 2000mm
Product invoerhoogte1200mm
Doos/krat/Kartonnen Tray in - uitvoerhoogte 450mm
Electrisch3fasen 400V + N + PE, 50Hz, 6kW, 16A
Lucht500 Nl/min, 6bar
Gewicht1350kg
Doos - krat - tray afmetingen Lengte: 600mm; Breedte: 400mm; Hoogte 100 - 540mm
Capaciteit120 zakken/min; 20 dozen-kratten/min
BijlageGrootte
PDF icon cl64_crateloader.pdf1.93 MB

Video