MECHANISCH DESIGNER M/V

Ideepak te Stramproy, ontwikkelt en produceert hoogwaardige machines voor de eindverpakking van producten. Deze machines worden in grote series geproduceerd en wereldwijd ingezet in een grote diversiteit van bedrijven en distributiecentra.

In een uiterst prettig werkklimaat in moderne bedrijfsruimten werken onze medewerkers aan klantgerichte oplossingen voor de eindverpakking.

Vanwege de sterke groei van onze organisatie zoeken wij op korte termijn uitbreiding van ons team.

 

MECHANISCH DESIGNER M/V

‘praktisch ingestelde ontwikkelaar’

 

Functie omschrijving:

Als Designer ben je verantwoordelijk voor het compleet uitvoeren en begeleiden van nieuwe ontwikkelprojecten alsook voor aanpassingen van reeds gerealiseerde projecten op mechanisch gebied.  Dit houdt in dat je de machines compleet ontwerpt en/of klant specifiek aanpast. De projecten voer je in teamverband uit en je overlegt hierbij met de andere disciplines binnen Ideepak. 

Tijdens de gehele ontwikkelfasefase, tot aan het gerede eindproduct, communiceer je met de afdeling ontwikkeling, met de afdeling inkoop, met leveranciers, met de afdeling besturingssoftware, alsook rechtstreeks met de klant.

Het goed kunnen communiceren alsmede de vastlegging hiervan is dan ook een zeer belangrijk deel van deze betrekking en vereist minimaal een mechatronica opleiding c.q. denkwijze.

 

Functie-eisen:

Werktuigbouwkundige opleiding op HBO niveau Ontwerpen (of gelijkwaardige opleiding).

Je hebt een ruime werkervaring binnen een machineontwikkelomgeving.

Je kunt omgaan met de moderne technieken zoals 3D CAD-systemen,

(Solid Works is een pre).

Je hebt kennis van metaal-, kunststof toepassingen, spuitgietmatrijzen en gereedschappen alsmede basiskennis van-, en  affiniteit met besturingssoftware.

Tevens ben je bekend met 3D printen. Je bent praktisch ingesteld, creatief, accuraat en beschikt over goede communicatieve vaardigheden (Nederlands en Engels).

 

Geboden wordt door Ideepak:

  • Afwisselende en uitdagende functie.
  • Een hechte, dynamische werkomgeving in een jong team.
  • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Sollicitatieprocedure:

Stuur een mail met een korte motivatie en uitgebreid curriculum vitae aan:

 

Ideepak b.v.

T.a.v. René Rademaekers
R.Rademaekers@ideepak.nl

www.ideepak.nl